Green lines

260 

Rendelje meg otthona falára egyedi méretben, kedvenc olajfestményét!

Minden festmény eredeti, egyedi méretű alkotás megrendelésekor, kérem, hogy vegye figyelembe: az alkotás hangulatában, színeiben és formai megfogalmazásában hasonló lesz,  de kisebb részleteiben az eredeti műtől eltérő lesz.A megrendelt festmény elkészülésének ideje 15 munkanap, melyről a szállítást megelőzően, e-mailen fotót küldök. Amennyiben elnyerte tetszését, egyeztetjük a szállítás idejét és módját.

 

 

Cikkszám: P002/4040 Kategória: Címkék: , , , , , , ,

Leírás

Original acrylic painting on canvas

 

 

A festményt egyedi méretben is megrendelheted!

You can order unique size painting!

CONTACT

Minden festmény eredeti. Egyedi méretű alkotás megrendelésekor, kérlek, vedd figyelembe, hogy a kép hangulatában, színeiben és formai megfogalmazásában hasonló lesz,  de kisebb részleteiben az eredeti műtől eltérő. Egyedi alkotásaim szignózva, dátumozva kerülnek hozzád.

A megrendelt festmény elkészülésének ideje 15 munkanap, melyről a szállítást megelőzően, e-mailen fotót küldök. Amennyiben elnyerte tetszésed, egyeztetjük a szállítás idejét és módját. A festményt minőségi feszített vászonra készítem, kizárólag minőségi alapanyagokkal, művészi festékekkel, minőségi pigmentekkel dolgozom. Gondos csomagolásban, akasztóval ellátva küldöm. Bármilyen probléma merülne fel a kézbesítés, szállítás, vagy kicsomagolást követően, kérlek, azonnal jelezd felém, bármely elérhetőségemen, hogy rendelkezésedre tudjak állni.

 

További információk

Tömeg 0.30 kg
Méretek 40 × 40 × 2 cm
50x50cm

50x50cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Green lines” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.